Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Paleo, Påske, Sunnere hverdagsvalg

Mer sukkerfri marsipangodis til påske.

Vi lager mer sukkerfritt lavkarbogodteri til påske, enkelt og godt!
Denne gangen med en liten tvist med marsipanen…

Jeg har nemlig lagd valnøttmarsipan! Da hakker du bare ønsket mengde valnøtter og blander med marsipan, gjerne denne geniale ferdigmarsipanen til Funksjonell Mat!

Noe av marsipanen brukte jeg i sjokoladehjerter: da smeltet jeg mørk sjokolade og dekte innsiden av disse formene, hadde i fryseren i 15 minutter, fylte med marsipan og toppet med sjokolade for å “forsegle” hjertene. Sett kaldt.

Jeg bruker denne sjokoladen fra Nicks, den har et supert næringsinnhold og smaker veldig godt! Jeg trillet også kuler av marsipanen som jeg dekte med sjokolade.

Hvis du har slike “småformer” til sjokolade kan det være lurt å ta de frem når du jobber med smeltet sjokolade, da heller du bare den sjokoladen du ikke bruker over i de og lager små sjokolader av den, i stedet for å vaske bort restene.

Av hvit sjokolade bruker jeg denne sukkerfrie fra Monster (bruk kode 7102Y, for å få 50 kr i rabatt).

Enkelt og godt å imponere med i påsken!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.