Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat, Må det være så avansert?, mellommåltid, Ungarn, Vin

Rekecocktail og spennende ungarsk vin.

I dag ser vi på en gammel 80-talls klassiker: Rekecocktailen! Det er jo så sunt og godt, ikke minst lett å lage!

Du legger lagvis store og faste reker, salat og løk og topper med rømme og krydder. Simsalabim; en deilig forrett. Lavkarbo og proteinrik.

Jeg serverte en ungarsk vin produsert på pinot gris til, en jeg kjøpte da jeg var på tur i Etyek i Ungarn! Les mer om ungarsk vin og turen her!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.