Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Lavkarbo, Mat, Må det være så avansert?

Sjokoladekake med 2 ingredienser!

Sjokoladekake med to ingredienser, går det an da..?

Det går så visst an!

Du trenger:

Skill eggeplommer og eggehviter etter at du har satt stekeovnen på 170 grader. Pisk eggehvitene stive mens du smelter sjokoladen i mikrobølgeovnen. Ha eggeplommene en og en i den smeltede sjokoladen,
Så folder du forsiktig inn 1/3 av eggehviten, før du gjør det samme to ganger til.
Putt alt i en liten form og stek i 30 minutter.

Mindre arbeid enn det ser ut, lover!

Bruk gjerne sukrinmelis for å søte den ferdige kaken, eventuelt røren om du ønsker den søtere. Men da blir det 3 ingrediensers kake, just saying!

Dette er da en sukkerfri (om du bruker sukkerfri sjokolade) og glutenfri kake, kun på 2 (3) ingredienser. Enjoy!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.