Sjokoladekake med to ingredienser, går det an da..?
Det går så visst an!
Du trenger:
- 4 egg
- 255 gram sjokolade (sukkerfri som Nick`s Dark Chocolate)
Skill eggeplommer og eggehviter etter at du har satt stekeovnen på 170 grader. Pisk eggehvitene stive mens du smelter sjokoladen i mikrobølgeovnen. Ha eggeplommene en og en i den smeltede sjokoladen,
Så folder du forsiktig inn 1/3 av eggehviten, før du gjør det samme to ganger til.
Putt alt i en liten form og stek i 30 minutter.
Mindre arbeid enn det ser ut, lover!
Bruk gjerne sukrinmelis for å søte den ferdige kaken, eventuelt røren om du ønsker den søtere. Men da blir det 3 ingrediensers kake, just saying!
Dette er da en sukkerfri (om du bruker sukkerfri sjokolade) og glutenfri kake, kun på 2 (3) ingredienser. Enjoy!