Boozt, Dessert, Drinker, klær, Mat, mellommåltid

Jordbærdaquiri og skoliose.

Annonselenke

Litt sær overskrift, men what else is New. For en vår/sommer vi har hatt da gitt, jeg har vært litt utenlands men også fått nytt solen i Norge! Det har vært skikkelig sydenvær her hjemme og alle man ser er skikkelig brune!
Tenkte jeg skulle dele en cocktailoppskrift med dere, nemlig jordbær daquiri, noe som er noe helt annet med norske jordbær enn det fæle skvipet man får på bar i utlandet.


(CK Bikini på 40% salg her)

Grunnen til overskriften var at bildet så tydelig viser skoliosen min. Folk skjønner ikke hvordan jeg kan ha en stor ryggskade “når jeg er så sprek”. Men her ser du det godt. Pluss, prolapsen, den dehydrerte ryggskiven og de to bukningene en ikke ser da… Men jeg skal ikke klage, så lenge jeg trener 500 timer i året +- holder jeg meg relativt smertefri 😉

Tilbake til drinken. Jordbær er fulle av antioksidantene flavanoider og er veldig rike på C-vitaminer som kan beskytte deg mot uhumskheter i blodomløpet. Skal vi tro en undersøkelse fra 2003, kan du faktisk redusere faren for slag med hele 70 prosent, om du hiver innpå en desiliter jordbær om dagen.

Du trenger:

4-6 jordbær
4 centiliter rom
2 centiliter limejuice (ca en halv lime)
2 centiliter sukkerlake (Bruk gjerne sukrin for en sunnere drink)
3-4 isbiter
Knus bærene i bunnen av en shaker. Ha i resten av ingrediensene, og rist godt. Sil innholdet ned i et avkjølt cocktailglass.
Eventuelt så har du ferdig frosne jordbær og kjører alt i en blender.

Litt sunt, litt usunt. Akkurat slik sommeren skal være.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.