Blogg, Forbrukerprodukter, I media

Iskaffe-tips pluss glass!

Annonselenke

Dette tipset har dere helt sikkert fått med dere, men jeg deler det likevel, sånn i tilfelle noen ikke har sett det!

Nemlig å fryse ned kaffeslanter til isbiter! Det blir som regel igjen litt kaffe i den tredje morgenkoppen, og den pleier jeg å fryse ned å lage iskaffe med! (Det hvite “pulveret” er sukrinmelis)

Smart måte å redusere svinn, pluss en digg måte å slippe utvannet iskaffe!

Glasset jeg har brukt over er Spiegelau Authentis Casual Rødvinsglass, flotte glass til hva som helst egentlig. Men jeg vil også vise dere de nyeste glassene mine; Spiegelau Authentis Longdrinkglass!

Jeg samler på Spiegelau glass og kjøper noen med jevne mellomrom, disse hadde jeg ikke sett før. Gleder meg til å lage cocktails i de!

Samler du på noen spesielle glass?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.