Bakst, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Paleo

Lavkarbo proteinbrownies.

Annonselenker

Jeg delte jo den nyeste oppskriften min på mine beste lavkarbobrownies for en stund siden, og selvfølgelig fikk hele huset dilla på Brownies. Det ble en fast tradisjon med Brownies og kaffe i 16-tiden. Det er jo sunnere Brownies, men kalorifri er de ikke… Jeg testet derfor å lage de med ekstra protein, sånn for å ha ørlite bedre samvittighet for å spise de (hver dag), jeg trener jo styrke så og si hver dag, så proteiner trenger man.

For å lage proteinbrowniesen trenger du:

Dette smelter du på lav varme i en kjele til alt er oppløst.

Ta kjelen av platen, hell massen i en bolle og tilsett:

  • 4 egg
  • 0.5 dl siktet mandelmel
  • 50 gram proteinpulver med sjokoladesmak
  • 1 dl siktet sesammel
  • 1 dl fiberfin
  • 3 ss kakaopulver
  • 1-2 porsjoner proteinpulver (valgfritt)

Visp til en jevn røre og hell i en 26×26 cm stor form eller lignende og stek på 175 grader i 22-25 minutter. Avkjøl i kjøleskap før du skjærer da den kan være litt rå.

Toppingen er også proteinrik, jeg har brukt disse: Salt karamell (husk at du får 50 kroner i rabatt om du bruker koden 7102Y på ditt første kjøp) og protein crisps!

Noen som vil ha næringsinnhold i kaka? Skrik ut.

Advertisements

1 thought on “Lavkarbo proteinbrownies.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.