Mat, Middag

Å pimpe opp et pølsemåltid.

Vi spiser en del pølser, når de er på 50% så kjøper jeg alltid. Det er jo så godt! (Husk å sjekk karbohydratinnholdet på pølsene du kjøper, jeg kjøper aldri pølser med mer enn 3 gram karbohydrater per 100 gram, da er det tilsatt for mye tull)

Her er et forslag på hvordan man kan pimpe opp hverdagsmiddagen:

Dette er bacon og barbequepølser om jeg ikke husker feil, smakfulle og gode. I tillegg kjøpte jeg en ferdig boks byggryn- og bønnesalat, tilsatte hakket løk og to store tomater for å få ned karbohydratinnholdet og serverte pølsene på.

Det ble egentlig sabla godt. Anbefales.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.