Bakst, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Jul, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Sunnere hverdagsvalg

Sukkerfri og lavkarbo kransekakestenger.

Kransekakestenger er digg, det skal jeg innrømme. Men disse variantene som er sukkerfri og lavkarbo er nesten like gode, og hvis man plusser på den gode samvittigheten ved å velge sistnevnte blir det et enkelt valg for min del! Pluss at det er superlett å lage etter at Funksjonell Mat kom med ferdigmarsipan!

Trill stenger, stek på 200 grader i ca 18 minutter (følg nøye med), ringle med sukrinmelis og voila!

Jeg og mannen min spiste opp disse til hver sin kaffekopp fordi de var så gode… Så lag flere, eller gjem de!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.