Diabetikermat, Frokost, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat, Må det være så avansert?, mellommåltid, Middag, Sunnere hverdagsvalg

En dag på lavkarbo.

Ei jeg følger på instagram la ut en post sist uke som inspirerte meg, hun la ut noen bilder av maten sin da det fortsatt er folk som tror at lavkarbomat kun består av egg og bacon… Jeg tenkte derfor jeg skulle vise hvordan en dag på lavkarbo kan være, og for å være kontroversiell: starte med nettopp egg og bacon!

Frokost: Egg, bacon, tomater og agurk. Holder meg gående lenge! Merk at jeg trener ca. 2 timer hver dag, så jeg spiser ganske mye, mange blir nok mette av halvparten (og det er nettopp mett man skal være på lavkarbo).

Lunsj: Laks, salat, agurk, kesam (med hvitløk og urter) og sukkerfri syltet rødløk.

Mellommåltid (ikke alltid jeg spiser det, men hvis jeg er sulten): hjemmelagd lavkarbo knekkebrød, brie, valnøtter og spekeskinke.

Middag: 2 ytrefileter med gratinert ost, tomatsalat og guacamole.

Noen som fortsatt tror at lavkarbo er kjedelig?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.