Cøliaki, Dessert, Kosthold, Mat, mellommåltid, Sunnere hverdagsvalg

Sukkerfritt karamellpopkorn.

Popkorn går ikke under lavkarbo, men absolutt som sunnere snacks, og snack med litt mer “nytteverdi” enn f.eks. potetgull. Uansett – da vi var i Disneyland i Hong Kong i januar var det litt småsurt og kaldt, litt regn kom det også. Da kjøpte vi oss varmt karamellpopkorn og koste oss med – og du det var godt!! Men ikke spesielt sunt.

Her er en sukkerfri versjon av kosepopkornet:

Sett stekeovnen på 150 grader og popp en pose popkorn.

Smelt:

80 gram smør

80 gram sukrin gold

80 gram fibersirup gold

Når det er en fin masse (og sukrinkornene er smeltet) tilsetter du litt salt og ørlite natron. Bland med 1 pose ferdig popkorn og ha utover en stekeplate.

Stek i 5 minutter, åpen ovnen og bland og snu de med en sleiv før du steker videre i 5 minutter. Avkjøl på platen før servering.
Disse er knallgode sammen med Brownies også!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.