Bakst, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Mat, mellommåltid, Sunnere hverdagsvalg

Deilig, sukkerfri koppkake med smak av nugatti.

Annonselenker

I dag vil jeg dele en liten dille jeg har hatt i det siste. Her jeg bor har det vært ganske kaldt, og til lunsj har det vært godt å ha noe å varme seg på i motsetning til en kald kvarg osv. Da er det digg med en koppkake (gjerne toppet med krem vispet med sukrinmelis)!

Du kan lage den med eller uten ekstra proteiner.

Visp sammen:

i en kopp til det blir en jevn røre.

Kjør på full guffe i mikrobølgeovnen i ca. 45 sekunder. Ikke vær redd for å ta den ut selv om den fortsatt er bløt, veggene i koppen gjør at kantene blir stekt i sekundene etter du tar den ut.

Den bør se slik ut med en gang den kommer ut. Da er den absolutt best, den skal være supermyk og litt rennende!

Et deilig lite “kakestykke”, eller verdens diggeste ettertreningsmat om du bruker proteinpulver.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.