Mat, Middag, Sør-Afrika, Vin, Vintips

Lavkarbo: sør-afrikansk gryte med egg og avokado.

Denne gryten lagde jeg da jeg skulle pare en sør-afrikansk vin med en kjøttrett (det var vinmakeren som anbefalte hva jeg skulle lage), tenkte jeg skulle dele den med dere også:

Dette er karbonadedeig stekt med løk og hvitløk, så krydret med currykrydder og kokt i rødvin, når sausen er godt kokt inn tilsetter man egg rett i panna og slår ned varmen til eggene er gjennomstekt. Server med avokado!

En litt spennende og krydret lavkarborett på en Fredag, vinen er for øvrig denne og passet veldig godt til!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.