Mat, Matprosjekt, Reise

Kokkekurs med Michelinstjerne kokk.

Tidligere i måneden var jeg på et kokkekurs med en fransk Michelinkokk i Sveits, det var utrolig kult å se hvordan en profesjonell jobbet fra baksiden av kjøkkenet!

Vi lagde noe slags kålruletter fylt med kreps og toppet med foie gras.
Det var fullt kjør på kjøkkenet, og jeg skjønner nå at tempoet er “litt” høyere enn man tror, med gryter som koker, ting som steker, damper, piper osv. og masse kokker og servitører overalt. Moro!

Og maten, den var god den… Men porsjonen var litt liten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.