Bakst, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Gjør sunn mat moro for barna, Kosthold, Lavkarbo, Mat

Enkel marsipan- og kokoskonfekt (sukkerfri).

Dette er en superenkel konfekt du kan lage på en time, det som tar tid er å vente på at sjokoladen stivner! Du trenger:

Funksjonell Mats sukkerfri marsipan og sukrinsjokolade (jeg valgte kokosnøtt).

Først smelter du den ene sjokoladen og heller den over et papir, så lar du den stivne. Så kan du kjevle ut marsipanen og legge over den stive sjokoladen. Så smelter du den andre sjokoladen og heller over marsipanen før du lar alt stivne igjen.

Så er det bare å skjære i skiver, firkanter osv. Oppbevar i kjøleskap.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.