Dessert, Diabetikermat, Dietter, Kosthold, Lavkarbo, Mat

Sukrin Sjokolademousse – iskrem.

Det står jo på pakken til de nye Sukrin Sjokolademousse pakkene at man kan spise de som iskrem, men jeg ville ikke anbefale det før jeg hadde testet det selv. Det har jeg nå, og det funket fjell!

“Moussen kan også tilberedes som iskrem. Da anbefaler vi å bruke 1,5 dl H-melk, mikse kraftig i ca 3 minutter, og la stå i fryseren i ca 4 timer.”

Jeg toppet med sukkerfri vaniljesaus fra Tine! Dette er supert å lage på forhånd om du får gjester, lag i porsjonsskåler og ta de ut å hell over vaniljesaus før servering.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.