Bakst, Cøliaki, Dessert, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Kosthold, Lavkarbo, Mat, Påske

Sukkerfri påskepavlova.

Hva med å lage en deilig sukkerfri påskepavlova? Bunnene kan du lage på forhånd og bare fylle på før servering!

Oppskrift på sukkerfri, hvit pavlova finner du her, denne gangen hadde jeg ovnen litt varmt, derfor er den litt gul. Jeg har fylt den med sukkerfri kesam med pasjonsfruktsmak, pisket krem og mango og jordbær.

Man kan også jazze den opp med appelsin, sjokolade og andre godsaker som hører påsken til.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.