17. Mai, Cøliaki, Diabetikermat, Dietter, Høytider, Kosthold, Lavkarbo, Lunsj, Mat, mellommåltid, Paleo

Lavkarbobrød med røkelakstartar.

Dette er flott å servere på 17. mai!

Jeg fant oppskriften her hos Helles Kitchen, den er basert på “salatskåler med røkelakstartar”, men jeg har puttet de på chiabrødet til Funksjonell mat i stedet.

Til maten ville jeg servert en rosèchampagne til, det finner du selvfølgelig hos Vinhøna!

God feiring med sunn og god mat, samt deilige bobler i glasset!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.