Bøker

Ny kokebok!

Annonselenker

Ny bok fra Andreas Viestad, ypperlig å kose seg med nå i høstmørket.

“Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta. Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.”

Denne har jeg akkurat bestilt, gleder meg til å motta den! Jeg har også bestilt denne ølboka:

“Øl hele året” er den store norske øl-boka som lærer deg å bli en bedre øl-kjenner. Ekspert Jørn Idar Kvig og øl-fantast Stian Staysman tar deg med på en reise i ølets rikfoldige verden. Her får du vite hvilke øl som passer til hvilke årstider, hvordan du lager ditt eget øl, hvordan du trener opp lukte- og smakssans, du får en oversikt over gode øl-steder og blir tatt med til ulike norske øl-produsenter. I tillegg får du ta del i mange gode øl-historier fra forfatterne. Dette er er årets store øl-bok med alt du trenger å vite for å bli god på øl!”

Jeg har jo samarbeidet litt med Jørn Idar ift. øl, så denne måtte jeg ha. Flott julegave til ølelskeren?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.