Forbrukerprodukter

Mor har fått et nytt leketøy!

Annonselenke

Det gikk en kule varmt på Black Friday i fjor, og litt ut i desember dukket denne maskinen opp…

En Wilfa Air Fryer 3,5 liter.

Wilfa airfryer med hele 8 programmer, som skaper all verdens muligheter innen matlagning. Frityrgryten har en kapasitet på hele 3,5 liter, og dessuten så har den 1500 watt. Du trenger ikke bruke ekstra olje når du tilbereder maten din i gryten, og maten blir absolutt sunnere, mens resultatet er sprøtt og godt.

Mannen min blir ikke særlig begeistret når mor spontankjøper slike ting, han har kanskje litt dårlig erfaring med tidligere innkjøp av iskremmaskin, juicere, brødbakemaskin, vaffeljern osv. som blir brukt et par ganger og senere støver ned og bare tar plass…
Men, jeg overbeviste han etter kun kort tid…

Møt hjemmelagd svinecrisp! Fantastisk sprø svor, og vil du ha med litt kjøtt under er ikke det dumt heller. En utrolig god snacks!

Du skjærer svoren av ribba, tørker den godt, krydrer (salt oppå, evt. annet krydder under) og kjører 20(!) minutter på 200 grader i Airfryeren.

Legg det nedi slik som på bildet og popp en musserende vin eller en Gin&Tonic mens du venter.
Ikke minst var det nye innkjøpet nyttig for å varme opp igjen ribberester i jula, fordi at med en Airfryer så blir sprø ting sprø igjen – noe som er essensielt med ribbe for min del.

Vi snakket jo om dehydrering av sitrus til cocktails i fjor også, det er superenkelt med denne maskinen! Her får man et jevnt og fint resultat uten å måtte ha stekeovnen på i timesvis og lufttørke etterpå.

Jeg ble også forelsket i Hokkaido gresskar i fjor, og noe av det første jeg prøvde etter innkjøpet av Airfryeren var selvfølgelig det.

De ble nemlig så gode i stekeovnen, med krydder og urter var de fantastisk sprø i skallet og deilige og myke i midten. Og – ja, de ble om mulig ENDA bedre i Airfryeren, mer sprø!

Hvis det er noen Airfryer-guruer ute der med noen gode tips til ting jeg kan lage i den så skrik gjerne ut!

1 thought on “Mor har fått et nytt leketøy!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.